Blogolj!

Goldie Hawn lesz a Bécsi Operabál sztárvendége

Goldie Hawn Oscar-díjas színésznő lesz a Bécsi Operabál sztárvendége, akit Richard Lugner osztrák építési vállalkozó hívott meg a február 23-án tartandó eseményre. 

Lugner a szerdán tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy lánya, Jacqueline tanácsára döntött Goldie Hawn mellett. "Nem szeszélyes színésznő, ugyanakkor nagyon szép, nagyon kedvelem őt" - mondta a 84 éves Lugner. Eredetileg úgy volt, hogy a színésznőt férje, Kurt Russel is elkíséri az eseményre, azonban ő egy operáció miatt nem tud jelen lenni a bálon. Hawnt így egy barátnője fogja elkísérni. 

Goldie Hawn már január 21-én megérkezik Bécsbe, másnap pedig Lugner oldalán sajtótájékoztatót is tart. Az építési vállalkozó tavalyi sztárvendége Brooke Shields amerikai színésznő volt. Lugner korábbi vendégei között többek között olyan nevek szerepelnek, mint Ivana Trump, Raquel Welch, Faye Dunaway, Claudia Cardinale, Pamela Anderson, Brigitte Nielsen, Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Andy McDowell, Larry Hagman és Roger Moore.

Jonas Kaufmann

Az idei Bécsi Operabált Jonas Kaufmann német tenor fogja megnyitni a fellépésével. A sztártenor repertoárjáéban Georges Bizet Carmen című operájából a Virág-ária, és Lehár Ferenc A mosoly országa című operettjéből a Vágyom egy nő után című sláger fog szerepelni.

Az idei Bécsi Operabál elsőbálozóinak tiaráját a francia divatmágus, Karl Lagerfeld tervezte. Az eseményre mintegy 5500 vendéget várnak. Az osztrák közszolgálati televízió (ORF) este negyed kilenckor kezdi meg a mintegy három órán át tartó élő közvetítést.

Címkék: Hírek
http://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/33605/pics/lead_800x600.jpg
Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?