Blogolj!

Művészeti fesztivál a város közepén

Évente egyszer valóban a művészetek utcájává válik a Falk Miksa utca. Mi mindent láthat, hallhat idén az ide látogató művészetrajongó? Mitől más a mostani fesztivál, és mi az, ami már hagyományosan ismétlődik?

Idén május 27-én nem lesznek színpadok, helyettük az utcán, sátrakban kialakított, úgynevezett találkozóhelyeken zajlanak a különféle programok. Érdekes emberekkel való beszélgetések lesznek  különféle témákról – főleg róluk, a szakmájukról. Závada Péter fiatal íróval, Tordai Hajnal jelmeztervezővel, Dr. Grád András műgyűjtővel, jogásszal, pszichológussal, és Tóth József, Füles fotóművésszel találkozhatnak és beszélgethetnek a részvevők.

Radák Eszter festőművésszel, Varga Judit díszlettervezővel és Gáti Anna enteriőrtervezővel, Szegal Hanna Lea az Art&Antique street művészeti menedzsere beszélget. A SIL -Design galériában Tálas Áron ad zongorakoncertet, míg az utcán Váczi Eszter, a By The Way valamint a Nagyházi Galériában Záthor Gábor tangóharmónika előadóművész szórakoztatják a közönséget. A Haas Daléria Gangversenyén hagyományosan Weszely Ernő tangóharmónikázik.

Folytatódnak a tavalyi nagysikerű művészeti és várostörténeti séták az utcában és a galériákban, Balázs Kata újságíró és Schneller János művészettörténész vezetésével.

A programokról és további információkról a Falk Art Fórum oldalán lehet tájékozódni. 

http://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/38541/pics/lead_800x600.jpg
Eseménynaptár,Falk Art Fórum
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?