Blogolj!

Több mint kétszáz fellépő és látványos előadás a vizes vb záróshow-ján

A csodaszarvas történetét dolgozza fel a magyarországi vizes világbajnokság vasárnapi esti záróshow-ja; a nagyszabású újcirkuszi és táncprodukcióban több mint kétszázan lépnek fel a Papp László Sportarénában. –írja az MTI

18 ország 200 előadóművésze, köztük 80 artista és több mint 50 táncos lép fel a vasárnapi rendezvényen, akik egy ősi legendát fognak életre kelteni.A csodaszarvas a mongolok keletkezéstörténetében is felbukkan, mutatva, hogy a magyarok keletről érkeztek, a világbajnokság pedig "keletre megy tovább", hiszen következő rendezője a Koreai Köztársaság lesz.

A nagyszabású produkcióhoz az interneten hirdették meg a castingot, amire csak artistából nyolcszázan jelentkeztek. A csodaszarvas 7 x 6 méteres óriásbábként fog megjelenni, ami a kifinomult technikának köszönhetően érzelmeket is képes lesz kifejezni.

Az előadás mindegyik eleme - a jelmezek, a díszletek és a zene is - magyar alkotók és kivitelezők munkája. A show látványtervezője Iványi Árpád, a jelmeztervező Kasza Emese, a zeneszerzők Sárik Péter és Elek Norbert.

 

http://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/40618/pics/lead_800x600.jpg
Eseménynaptár,Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?