Hófehérke ciki lett, helyette új ciciket

2016.12.26.
Gyömbér
December 22-én jelent meg az Üllői Úti Fuck legújabb videóklippje, a Télapó. A szám ugyan a Mikulásról szól, ám a mondanivalója sajnos az egész évre vonatkozik.
Címkék: Hírek

Meghalt George Michael

2016.12.26.
A világhírű dalszerző-énekes Oxfordshire-i otthonához vasárnap délután hívták ki a mentőket. A hírek szerint „békésen, otthonában távozott el”. George Michael 53 éves volt.
Címkék: Hírek, Gyász

Átadták az idei Magyar Nyelvőr Díjakat

2016.12.23.
Csütörtökön, az Országházban immár harmadik alkalommal rendezték meg az idei Magyar Nyelvőr díjátadót. Az elismerésben olyan emberek részesülnek, akik hozzájárulnak nyelvünk megőrzéséhez, kutatásához és ápolásához.
Címkék: Hírek, Díjak

Meghalt Gábor Zsazsa

2016.12.19.
Gábor Zsazsa beteljesítette mindazt, amiről mindenki álmodik. Meghódította Amerikát, nevet kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, a gazdagságot, sikereket, hírnevet, csillogást, befolyásos lovagokat, sztároknak kijáró életet élvezte. Utolsó éveiben viszont pompája megkopott, és hosszan tartó betegség után, két hónappal 100. születésnapja előtt elhunyt.
Címkék: Hírek, Gyász

Lucával együtt mindenki nyert

2016.12.17.
A Duna tv Fölszállott a páva című tehetségkutatója kimagaslik a többi „sztárcsináló gépezet” közül, mert itt nem a személyes dráma, a bulvárfaktor és botrányok a lényegesek, hanem a nagybetűs TEHETSÉG. Öröm azt látni, hogy nem a celebek döntenek leendő celebek sorsáról, hanem a magyar népi hagyományok elevenednek meg a színpadon olyan nagyszerű előadók által, mint például Erdély Luca is.
Címkék: Hírek, Díjak

Hajrá Luca!

2016.12.16.
Ritkán tesz ilyet az ember, hogy egy döntő és a nagy nyilvánosság előtt kifejti, kinek a sikeréért szorít, de elérkezett az a pillanat, amikor ezt már nem tudtam magamban tartani. A Fölszállott a páva mai döntőjében (Duna tv, 19:30) a magam részéről legjobban Erdélyi Luca győzelméért szorítok.

Elhunyt a Rajkó Zenekar prímása

2016.12.16.
A Rajkó Zenekar vezető prímása csütörtökön, egy lengyelországi turné során halt meg.
Címkék: Hírek, Gyász

Szemadám madaras álomvilága

2016.12.12.
Gyömbér
Múlt héten a Műcsarnokban jártam. Felsorolhatnám most, hogy miket lehet ott most megnézni, de ezt inkább későbbre hagyom, mert Szemadám György kiállítása annyira elkapta az érzékeimet, hogy még mindig nem tudtam szabadulni tőle.

Beja útja

2016.12.11.
Salamon Bea Pest megyei Regionális Prima Díjat kapott. Igen, ő az. A Pécsről indult lány, aki zenei tudásával és mosolyával hamar a pesti táncházak kedvence lett.

Elhunyt Jászai László színművész

2016.12.09.
Péntek hajnalban, 82 évesen meghalt Jászai László érdemes művész. A Jászai Mari-díjas és a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztjével kitüntetett színész halálhírét az Újszínház közölte az MTI-vel.
Címkék: Gyász

Ezeket a cikkeket olvastad már?