A Himnusz két eredeti kéziratát állítják ki Gyulán

2017.01.21.
A magyar kultúra napja alkalmából a Kölcsey Ferenc által írt vers és Erkel Ferenc partitúrája egyszerre lesz látható Gyulán.

Nemzetközi színházi fesztivál indul Budapesten

2017.01.19.
FACT néven indítja útjának első alkalommal a budapesti Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) nemzetközi fesztiválját február 3-5 között, amelyen hazai és külföldi egyetemek előadásai lesznek majd láthatók.

Keresztény Színházi Fesztivál az Újszínházban

2017.01.13.
Idén már negyedik alkalommal szervezik meg a Keresztény Színházi Fesztivált. A február 3-8 között megrendezett eseményen a közönség minden igényét kielégítve számos színdarab, kamaradarab mellett koncertek, mozgásszínház is megtalálható lesz.
Címkék: Eseménynaptár

Hetedik alkalommal is Népzenész Bál a Fonóban

2017.01.12.
A nagy hideg ellenére sem áll meg az élet a Fonóban, sőt mi több, a Népzenész Bál pezsdíti fel majd a hangulatot január 21-én. A zsinórban hetedik alkalommal megrendezett bál most is gőzerővel készül: zenészek, táncosok, muzsika várja a közönséget. Főszerepben a népzene!
Címkék: Eseménynaptár

A legnagyobb filmzenék – A legjobb előadásban

2017.01.05.
Ha a kedvenceid között van Batman, vagy bármikor szívedbe tudnak markolni a Gladiátor ismert zenéi, esetleg ha eszedbe jut Az oroszlánkirály és máris dúdolod annak híres dallamait, akkor ez a neked való program!

Ha résen vagy, még elcsípheted a PosterFest-et!

2016.11.23.
Gyömbér
A pop-up kiállításról már lecsúsztunk, de a PosterFest központi kiállítását még pénteken és az Underground Images című kiállítását még szombaton is megnézheti! Nem érdemes kihagyni, mert ennyi és ilyen színvonalas plakátot ritkán lehet együtt látni.
Címkék: Eseménynaptár

Kinek kell Lady Gaga, ha van nekünk egy Pásztor Annánk?

2016.11.18.
Az Anna and the Barbies (AATB) zenekar fél éves UTÓPIA turnéjának végére ért, amit méltóképpen zár egy őrületes duplakoncerttel a Fővárosi Nagycirkuszban. A formációhoz illő, hónapokon át tartó zenés kavalkád záróakkordjait mi is megnéztük és meghallgattuk.

Angyallá vált világ

2016.11.13.
Az ember baktat a veszprémi emelkedőkön és még nem tudja mi vár rá. Kiállításra megy, egy fiatal, de már igencsak sikeres szobrászművész tárlatára. Ám a helyszín, a Szaléziánum Érsekségi Turisztika Központ fegyelmezettsége inkább sugall feszélyezett tárlatlátogatást, mint…
Címkék: Eseménynaptár

Ide érdemes elmenni novemberben

2016.11.04.
Gyömbér
Novemberben is rengeteg program vár ránk. Újra fesztiválozhatunk, nézegethetünk plakátokat, járhatunk kiállításmegnyitókra, élvezhetjük a felcsendülő muzsikát és elmélyülhetünk az irodalom bugyraiban.
Címkék: Eseménynaptár

Októberi elmlékezés - A Magyar Művészeti Akadémia 1956-ra emlékező kiállítása

2016.10.19.
Gyömbér
Októberi emlékezés címmel a Magyar Művészeti Akadémia az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójának tiszteletére rendez kiállítást a Pesti Vigadó VI. emeleti kiállítótereiben.
Címkék: Eseménynaptár
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?