Blogolj!

Beköltözni egy kiállításra

2017.04.23.
Ha költözni akarsz, vagy épp csak Budapest egyik legszebb kiállítóhelyén körülnézni, és nem utolsó sorban látványos és ötletes tárlattal találkozni, akkor a legjobb, ha ellátogatsz a Madeinhungary-ra.

A Fonó és a Várkert Bazár ad otthont a Budapest Folk Festnek

2017.04.23.
Idén már nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Budapest Folk Festet a Fonó Budai Zeneház. Május 24-től 28-ig a Fonó Sztregova utcai épülete és a Várkert Bazár Öntőház udvara ad otthont az autentikus népzenei és a világzenei koncerteket felvonultató kiváló programsorozatnak.

A szentendrei Kafka-barlang

2017.04.19.
A megújult MűvészetMalom már önmagában is egy baromi izgalmas hely, hiszen nem elég, hogy Szentendre lankás utcáinak egyikében rejtőzik, hanem eklektikus stílusával, a régi és modern keveredésével, barlangszerű elrendezésével és nem utolsó sorban aktuális tárlatával egy igazi nagybetűs élményt nyújt.

Hétfőn mutatják be Corvus-Kora Róbert Golgotáját

2017.04.15.
Elkészült hetedik panorámaképével Corvus-Kora Róbert. A Golgota című mű leleplezésére húsvét hétfőn, a Békés megyei Lőkösháza művelődési házában kerül sor.

Ha húsvét, akkor Hollókő

2017.04.14.
Idén is vödörrel locsolkodnak Hollókőn a húsvéti fesztiválon, és ennek a látogatók is részesei lehetnek április 15. és 17. között.
Címkék: Eseménynaptár

Bemutatják a Szulejmán-sírkomplexumról szóló Szász István-féle dokumentumfilmet

2017.04.12.
A pécsi Apolló Moziban tartják csütörtökön a Szász István rendezésében elkészült, a Szigetvár melletti Szulejmán-sírkomplexum feltárását bemutató, mintegy félórás dokumentumfilm premierjét.

Májusban „kiterített zene” érkezik a Vigadóba

2017.04.08.
Bogányi Gergely Kossuth-díjas zongoraművész, az MMA rendes tagja által készített különleges zongorával bővül tíz intézmény – hét magyarországi és három külföldi – hangszerkészlete.

Keletről… – Bemutatkozik a Kínai Nemzeti Művészeti Akadémia

2017.04.07.
A Magyar Művészeti Akadémia számára fontos, hogy a magyar közönséggel megismertesse a távol-keleti hagyományos művészeti elemekre épülő kortárs kínai művészetet, kultúrát is.

A húsvét és a művészet találkozása

2017.04.04.
Borza Teréz Ferenczy Noémi-díjas porcelán- és szobrászművész Húsvét titkai – Az utolsó vacsorától a feltámadásig című kiállítás megnyitóján jártunk, amelyet az MMA székházául szolgáló Pesti Vigadóban tartottak péntek este. Az eseményre sokan voltak kíváncsiak, nem hiába.
Címkék: Eseménynaptár

John Malkovich diktátor szerepben

2017.04.03.
John Malkovich diktátorként lép színpadra kedden a Müpában a 37. Budapesti Tavaszi Fesztiválon. Just Call Me God - A diktátor utolsó beszéde című új produkcióját a márciusi világpremier után néhány héttel láthatja a magyar közönség.

Ezeket a cikkeket olvastad már?