Blogolj!

Nézz, láss, gondolkodj, majd exponálj!

2017.03.22.
Szerdán vesznek végső búcsút Szalay Zoltán Pulitzer-emlékdíjas és Táncsics Mihály-díjas fotóriportertől a Fiumei úti temetőben. A hazai fotográfia kiemelkedő alakja még február 14-én hunyt el budapesti otthonában. 81 éves volt.

Meghalt Chuck Berry

2017.03.19.
90 éves korában elhunyt Chuck Berry amerikai gitáros, a legenda, a rock and roll atyja. A halálhírt a missouri rendőrség megerősítette. Az idős zenészhez először mentőt hívtak a házába, ahol élettelenül találták, majd elkezdték az újraélesztést, de nem jártak sikerrel.
Címkék: Hírek, Gyász

Elhunyt Simon Károly formatervező iparművész

2017.03.06.
2017. március 5-én, életének 76. évében elhunyt Simon Károly formatervező iparművész, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja, a köztestület Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozatának vezetője.
Címkék: Gyász

Meghalt Berek Katalin, a nemzet színésze

2017.02.27.
Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után vasárnap elhunyt Berek Katalin Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család hétfőn az MTI-vel.
Címkék: Gyász

Elhunyt Cseri Kálmán református lelkipásztor

2017.02.14.
Cseri Kálmán korunk egyik, ha nem a legnagyobb hatású igehirdetője volt, akinek személyével nemcsak a magyar reformátusok, hanem más keresztény felekezetek, s az Istent kereső emberek hitre és emberségre ébresztője is távozott.
Címkék: Gyász

Elhunyt Csikós Attila Kossuth-díjas építész és díszlettervező

2017.02.09.
Hosszan tartó, súlyos betegség után életének 75. évében elhunyt Csikós Attila Kossuth- és Jászai Mari-díjas építész, jelmez- és díszlettervező, az Operaház örökös tagja és mesterművésze, valamint a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) rendes tagja - közölte az MMA honlapján.
Címkék: Gyász

Meghalt Horváth Dávid fotóművész

2017.02.03.
Régóta tartó betegsége után hatvannyolc éves korában elhunyt Horváth Dávid fényképész, a szociofotó egyik legkiemelkedőbb haza alakja.
Címkék: Gyász

Elhunyt Mózes Attila Márai Sándor-díjas prózaíró

2017.02.01.
Életének 65. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Mózes Attila Márai Sándor-díjas prózaíró, irodalomkritikus, szerkesztő - közölte szerdán a Helikon című kolozsvári irodalmi folyóirat.
Címkék: Gyász

Elhunyt Erkel Tibor zongoraművész

2017.01.30.
Elhunyt 83 éves korában Erkel Tibor zongoraművész, zenei rendező, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára – közölte a család az MTI-vel.
Címkék: Gyász

Elhunyt Zentai Anna, a magyar operett egyik kiemelkedő alakja

2017.01.27.
Életének 92. évében elhunyt Zentai Anna Jászai-díjas színművésznő, Érdemes művész – közölte a szinhaz.org.
Címkék: Hírek, Gyász
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?