Blogolj!

Ma kezdődik a 20. Fezen Fesztivál

Ma kezdődik Székesfehérváron a jubileumi, 20. Fezen fesztivál, amely a rendezvény történetének legerősebb programjával, öt zenei helyszínnel, több mint 100 fellépővel várja az érdeklődőket.

A szervezők elmondása alapján a fesztivál történetében először elfogytak a bérletek és a szombati napijegyek is, ezek alapján nézőcsúcsra számítanak a négynapos rendezvényen, amely ma délelőtt nyitja meg kapuit a közönség előtt.

Az idei Fezen rockszínpadán fellép - mások mellett - az amerikai Alice Cooper, a brit Saxon, az amerikai The Offspring a svéd Therion, a német Blind Guardian és az amerikai Ignite. Magyar részről pedig az Ossian, a Kalapács, a Lord, a Tankcsapda, a Road és a Depresszió várható.

A popszínpad sem nélkülözi a külföldi sztárokat - a House Of Pain, a Scooter és Shaggy - mellett fellép a Kelemen kabátban, a Brains, Majka & Curtis, a WellHello, a Halott Pénz, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kozmix és a Vad Fruttik.

A nagysátor zenei repertoárjában pedig a Honeybeast, a Bëlga, a Kiscsillag, Julia Carpenter, az Anna & The Barbies, illetve Ganxsta Zolee & A Kartel található.

A Fezen Klub, valamint a kerthelyiség fellépői között lesz a Moby Dick, a Prosectura, a Cadaveres, a Junkies, a Mobil Mánia, a New Level Empire, Odett, a Takáts Tamás Blues Band, a Blahalousiana és az Akkezdet Phiai.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/40857/pics/lead_800x600.jpg
Eseménynaptár,fesztivál,Fezen,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?