Blogolj!

Budapesten is fellép Rag’n’Bone Man

A magyar fővárost is érinti Rag'n'Bone Man jövő évi európai turnéja. Napjaink egyik legsikeresebb pop-soul-blues brit előadója 2018. május 4-én ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

A Brit- és Echo-díjas nyertes Rag’n’Bone Man (polgári nevén Rory Charles Graham) Grande Reserve című koncertsorozata hatalmas sikert hozó idei albuma, a Human dalaira épül és húsz európai országban lép fel jövő év februárjától májusig.

Lemezének címadó dala, a Human gyémántlemez lett Franciaországban, platina nyolc másik országban, még mindig tartja előkelő helyét az európai játszási listákon és 46 országban vezette az iTunes letöltési listáját. Rag’n’Bone Man tizenöt évesen kezdett rappelni szülővárosában, Uckfieldben, és 19 volt, amikor apja ösztönzésére a blues felé fordult. Csatlakozott egy brightoni hiphop csapathoz, a Rum Committee tagjaihoz, akiknek már rendszeresen volt Londonban is fellépésük.

Népszerűségét három EP, a Blues Town, a Wolves és a Disfigured megjelenése alapozta meg. Idén már nyert két Brit Awardsot – elsőként kapta meg ugyanabban az évben a kritikusok, valamint a legjobb új művész díját is -, telt házak előtt turnézott Európában és Angliában, ahol három koncertet adott zsinórban a legendás O2 Brixton Academy-n. 

1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/43181/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Eseménynaptár,koncert,Rag’n’Bone Man,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-04 16:19:04
Halvány gőzöm sincs miről énekel, de legalább van hangja.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?