Blogolj!

Bocsánatot kért Marton László

Marton László az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált az elmúlt hetekben kirobbant szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra.

Sárosdi Lilla színész október 18-án nevezte meg Martont egykori zaklatójaként, ezután pedig több nő is állította, hogy a rendező molesztálta őket az elmúlt években.

A rendező közleménye változtatás nélkül: 

Az elmúlt napokban napvilágot látott, személyemet érintő hírek mindent összetörtek körülöttem. Nem kímélték sem a családomat, sem a munkámat, sem önnön magamat. Igyekeztem egész életemben teremteni, alkotni és átadni. Mindez most megsemmisült, olyan - nagyrészt névtelen - közlések alapján melyekben egyoldalú értékelések is találhatók.

Pályám során arra törekedtem, hogy másokat ne bántsak, hanem segítsek. Úgy a színpadon, mint azon kívül. Soha nem akartam egy másik embert megalázni.

Most megértettem, hogy vannak, akik azt gondolják, úgy érzik, hogy oly módon közeledtem hozzájuk és olyat cselekedtem, amivel megsértettem őket.

Ezúton üzenem minden névvel vagy név nélkül megszólaló személynek, hogy bocsánatot kérek, ha olyat tettem vagy úgy viselkedtem, amivel megsértettem, nehéz helyzetbe hoztam őket. Tisztelettel kérem bocsánatkérésem elfogadását.

Bocsánatkérésem mellett, továbbra is a Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendelkezésére állok, hogy hallgassák meg vezetői, rendezői és tanári működésemmel kapcsolatban a társulat tagjait, a színház dolgozóit, valamennyi volt és jelenlegi tanítványomat.

1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/44076/pics/lead_800x600.jpg
Marton László,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2017-10-28 17:39:02
Balga volt, hogy bocsánatot kért. A posztjára pályáznak.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?