Blogolj!

Újra lesz táncház a Gödör Klubban

Ismét várja az érdeklődőket az évekig nagy sikerrel működő Belvárosi Táncház a Gödörben, ahol minden hónapban kétszer, csütörtökönként lehet majd bulizni. A hosszú évekig nagy sikerrel működő táncház két hete teltházzal indult újra Budapest belvárosában.

A Gödör Klubban két zenekar muzsikája is várja a közönséget minden második csütörtökön. Az egyik teremben a moldvai csángó talpalávalót a PásztorHóra zenekar húzza, Bergics András és Szlama László vezetésével. Itt az egyszerűbb körtáncokkal találkozhatunk, amelyekbe azoknak is könnyebb becsatlakoznia, akik még soha nem jártak táncházba.

A másik teremben a Fonó zenekar muzsikál, Agócs Gergellyel és Pál István “Szalonnával” az élen. A zenekar egész Magyarország területéről játszik zenéket, amelyre többnyire páros táncokat rophat majd a gyakorlottabb közönség – ismertette Tárkány-Kovács Bálint Junior Prima díjas népzenész, a táncház szakmai vezetője. A népzenész azt is elmondta, hogy az állandó zenekarok mellett minden hónapban vendégzenekarokat is meghívnak a Gödörbe. Emellett azoknak sem bánkódnia, akik csak betévedtek a jó hangulatú forgatagba, ugyanis minden bulin tánctanárok segítik majd a táncházakban nem túl jártas érdeklődőket.

A táncház házigazdái Fundák Kristóf és Kaszai Lili, Fölszállott a páván győztes néptáncművészek, táncoktatók.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/44602/pics/lead_800x600.jpg
Eseménynaptár,Gödör Klub,tánc,táncház,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?