Blogolj!

Jövőre akár automatákból is beszerezhetjük a kultúrát

A POKET projekt szervezői tavaszra tervezik azokat a könyvautomatákat, amik a főváros csomópontjain lesznek elérhetők.

Kortárs és klasszikus irodalom közül lehet majd válogatni márciustól okostelefon méretű zsebkönyvek formájában. A Sztalker csoport olvasásnépszerűsítő, Vecsei H. Miklós színművész és Grecsó Krisztián író nevével fémjelzett projektjének középpontjában a közösségi közlekedést választók és a fiatalok állnak - olvasható a POKET projekt létrehozóinak MTI-hez eljuttatott közleményében. A forgalmas csomópontokon elhelyezett könyvautomatákból 990 forintért vásárolhatók meg a zsebkönyv méretű irodalmi művek.

Értékes és érdekes műveket fogunk eljuttatni az olvasókhoz, megfizethető áron és minél könnyebben elérhető módon. Értékes és érdekes pillanatokkal szeretnénk kitölteni a közösségi közlekedés üresjáratait

- idézik a közleményben Vecsei H. Miklós színművészt.

A projekt legalább hat automatával indul jövő márciusban a fontosabb fővárosi csomópontokon és köztereken, ez azonban attól is függ, mennyi pénz gyűlik össze. A nyári szezonban megjelennek a legfontosabb fesztiválokon, ahol magyar regények angol fordításai is helyet kapnak a könyvautomatákban.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/46110/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,irodalom,könyvautomata
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?