Blogolj!

Trónok harca jéghotel nyílt Lappföldön

Finnország hozta az idei tél legmenőbb dolgát, ugyanis összedobott egy igazi Trónok harca kánaánt egy lappföldi hotelben, ahol a rajongók úgy érezhetik magukat, mintha Westeroson lennének. 

Összefogott az HBO Nordic és a Lapland Hotels SnowVillage lánc, hogy létrehozzanak egy Trónok harca tematikájú hotelt ráadásul csak hóból és jégből. A szálloda a Kittilä resort része, ami 200 km-rel az északi sarkkör alatt van, Helsinkitől pedig 90 percnyi autóútra. 24 szobából áll, ebből tíz lakosztály.

Az épületet elkészítéséhez a világ minden részéről érkeztek profi jégszobrászok és minden szobában található egy szobor, ami vagy a sorozat egyik szereplőjét vagy egy jellemző terét, tárgyát testesíti meg. Mások mellett van egy, a Hegy által őrzött Vastrón, de a bravos-i Arcok Csarnoka is megtalálható.

Azoknak azonban semmiképpen sem a legjobb úti cél, akik nincsenek oda  a hidegért, ugyanis a hőmérséklet bent -5 °C, azért nem kell megijedni, hiszen a vendégek kiváló minőségű hőtartó hálózsákokban alszanak, reggel pedig forró gyümölcslével ébresztik őket. 

A hideg miatt azt ajánlják, hogy az érdeklődők csak egy éjszakát töltsenek a jéghotelben, de ha valaki mégis maradna, vannak melegedőkunyhók is a SnowVillage-ben.

Címkék: Hírek, Trónok harca
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/47071/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,Trónok harca
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?