Blogolj!

Halála napján még viccelődött is a Cranberries énekese

Pontos okát még mindig nem lehet tudni, csak annyit, hogy a The Cranberries énekese egy londoni hotelszobában hunyt el, és gyanús körülmények nem merültek fel a halálával kapcsolatban.

Meghalt a Cranberries énekesnője

Az ír zenekar frontembere, Dolores O'Riordan negyvenhat éves volt. Váratlan halálának körülményeiről nem sokat tudni, csak azt hogy, egy londoni hotelben hunyt el. A brit fővárosban épp stúdiómunkálatokat végzett, egy új lemez felvételein dolgozott. Az énekesnő, aki gitározott is, 1989-ben hirdetés útján csatlakozott a The Cranberries nevű zenekarhoz, ami hatalmas sikerek ért el világszerte, többmilliós lemezeladással.

A 46 éves Dolores O’Riordan ügye a halottkém kezében van, aki majd a későbbiekben tudja megállapítani a halál okát.

Ami biztos, hogy az énekesnő régebben bipoláris zavarral küzdött (dühkitörései voltak, amikre később nem emlékezett), illetve magánéleti válságba is került, miután húsz év házasság után elvált férjétől 2014-ben, a tavaly év elején turnéra induló Cranberries koncertjeit pedig le kellett mondani, mivel O’Riordannak egészségügyi problémái, súlyos hátfájásai voltak.

Ennek ellenére viszont halála kifejezetten váratlan volt, olyannyira, hogy halála napján még jókedvűen, tervekkel teli beszélt a Bad Wolves nevű zenekarral közös projektjéről (ezért utazott Londonba).

Viccelődött és izgatott volt, elmondta, hogy mennyire várja a felvételeket.

-mesélte Dan White, az Eleven Seven kiadó egyik munkatársa.

A Bad Wolves aztán egy nyilvános Facebook-posztban reagált Dolores O'Riordan halálára, amelyben leírták, hogy mélyen elszomorította és sokkolta őket a hír.

Címkék: Gyász, Hírek, zene
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/47285/pics/lead_800x600.jpg
Gyász,Hírek,zene
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?