Blogolj!

Itt a vége: újabb sztárpár útjai válnak szét

Két és fél év házasság után válik Hollywood álompárja: Jennifer Aniston és Justin Theroux csütörtökön jelentették be, hogy külön folytatják életüket.

A színész és filmrendező Theroux 2012-ben jegyezte el a Jóbarátok sztárját, házasságkötésükre pedig 2015-ben került sor szűk baráti körben, gyermekeik nem születtek. A pár a válást sem szeretné nagy dobra verni, azonban azért, hogy megakadályozzák a pletykák terjedését, nyilatkozatot adtak közre az Associated Pressben. Hangsúlyozzák, hogy „kölcsönös egyetértésben és szeretetben” hozták meg a döntést múlt év végén, és eltökélt szándékuk, hogy megtartják az egymás iránt érzett szeretetet és mély tiszteletet, valamint továbbra is ápolják barátságukat.

Theroux-t a mozilátogatók legutóbb a Star Wars: Az utolsó Jedikben láthatták, ahol egy kisebb szerepet kapott, de olyan ismertebb filmekben is játszott, mint az Amerikai Pszicho, A lány a vonaton, vagy a Hippi túra – ez utóbbiban Anistonnal együtt szerepelt.

Anistonnak ez a második válása: 2005-ben nagy vihart kavart a hír, hogy különválnak Brad Pitt-tel, most azonban mindketten egyedülállóak, ennek ellenére nincs rá sok esély, hogy újból összejöjjenek.

1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/48631/pics/lead_800x600.jpg
film,Jennifer Aniston,Justin Theroux
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Emőke 2018-02-18 10:25:56
Kár, hogy nem jönnek megint össze, pedig Brad Pittel összeillenek! Biztos, hogy még ők is így érzik!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?