Blogolj!

Marilyn Mansont is zaklatással vádolják

Szinte nincs olyan nap, amikor nem vádolnának meg egy-egy ismert embert zaklatással, vagy erőszakkal. A Weinstein-féle zaklatási hullám most a botrányhőst, Marilyn Mansont is elérte.

Manson dolgai mostanában amúgy sem mennek valami jól, ijesztő külseje és bizarr koncertjei pedig megszokottak (sőt, önmagához képest már rég visszavett). Valami viszont akkor sem stimmel vele, mert nemrég azzal került be a hírekbe, hogy furcsán viselkedett, valószínűleg idegösszeomlása volt, emiatt a koncertje is totális kudarc lett, a rajongók pedig fel vannak háborodva.

Charlyne Yi színésznő viszont most egy újabb dologgal állt elő. Mansont azzal vádolja, hogy az énekes meglátogatta őt a Doktor House című sorozat forgatásán, ahol minden nőt molesztált, szexuális kérdésekkel bombázta őket Yi-t pedig sorozatosan megalázta azzal, hogy kínai pasinak nevezte.

Yi-nek nem ez volt az első nyilvános vádja, ugyanis ősszel David Cross komikusról állította, hogy Mansonhoz hasonlóan rasszista megjegyzéseket tett rá. Cross persze tagadta a dolgot.

(kép: hollywoodreporter.com)

Címkék: Hírek, zaklatás
1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/48809/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,zaklatás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Éva 2018-02-22 15:38:46
Érdemes ezzel a bolondsággal foglalkozni? Annyi megoldatlan, fontosabb dolog van a világunkban.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?