Blogolj!

Metál az ész! – Fémzenével megyünk az Eurovízióra!

Tingli-tangli pop helyett a zúzásra voksolt a magyar közönség. Vajon Európa is velünk rázza a fejét?

Aki volt már AWS koncerten tudja, hogy Siklósi Örs frontember addig ugrál és kiabál, amíg az egész terem ugrál. Most májusban erre egy számnyi ideje lesz, de nem akármilyen helyszínen: Lisszabonban, az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Dal 2018 döntőjében nyolc szám szerepelt: Dánielfy Gergelytől az Azt mondtad, Süle Zsolttól a Zöld a május, Heincz Gábor BIGAtól a Good Vibez, a Leander Killstől a Nem szól harang, az AWS-től Viszlát nyár, Horváth Tamástól a Meggyfa, Király Viktortól a Budapest Girl, és a yesyes-től az I let you run away.

A szakmai zsűri azonban csak négy alkotást engedett tovább, Dánielfy Gergelyét, a yesyes-ét, az AWS-ét és Király Viktorét. A végső döntést a közönség hozta meg, és ők az AWS-t küldték a portugál fővárosba.

Beismerem, mikor öt-hat évvel ezelőtt először hallgattam meg a még (főleg) angol nyelvű dalokból álló Fata Morgana című albumot, nem gondoltam volna, hogy egyszer az Eurovízió színpadán látom őket viszont. És Önöknek tetszik a dal?

2
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/49080/pics/lead_800x600.jpg
AWS,Eurovízió,Eurovíziós Dalfesztivál,Hírek,zene
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-02-25 16:08:15
Ezzel - ahogyan hallottam az ismerőseimtől - nagy sikerünk lesz az EUROVÍZIÓ színpadán !!!
Istenem !
De jó, hogy nem néztem egy percet sem ebből a gagyi műsorból.
Válaszolok
Éva 2018-02-25 09:08:37
Egy tébolydában, vagy börtönben amatörként elmegy. Szerencsésnek érzem magam, hogy nem szörnyűlködöm, közömbös, mint a többi "dal". Töröm a fejem, vajon mennyit fizetett ez a sok tehetségtelen énekes, hogy bekerüljön. Hang, stílus, szöveg elavult, mint tavaly.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?