Blogolj!

Bizarr perben dőlt el Charles Manson holttestének sorsa

Az 1969-es Tate-LaBianca gyilkosságokért hosszú évtizedek óta börtönbüntetését töltő Charles Manson még tavaly novemberben halt meg, és egészen szürreális módon holtestéért több ember is hadakozott a bíróságon.

A perben unokája, Jason Freeman, régi barátja, Michael Channels és Manson fia, Michael Brunner tartott igényt az ősz óta a bakersfieldi halottasház hűtőkamrájában elhelyezett testre és persze arra, hogy eltemessék őt.

Channels, aki Manson-relikviákat gyűjtött és adott el, mondjuk nem szokványos temetést szeretett volna, hanem Manson végakaratához híven szétszórta volna a hamvakat a sivatagban, de erre nem kapott engedélyt, ugyanis a végrendeletet nem találta hitelesnek a bíróság. Brunner bár biológiailag tényleg Manson fia (legalábbis a papírok ezt mondják, a Manson-szekta tagjaként ismerte meg anyja leendő apját), de hivatalosan nem tarthat igényt az örökségre, mivel nagyszülei fogadták örökbe.

A testet végül az unoka, vagyis Freeman kapta meg, ő fogja elhamvaszttatni, hogy groteszk módon a tömeggyilkos Charles Manson „békében nyugodhasson”.

(borító: denofgeek.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/49807/pics/lead_800x600.jpg
Charles Manson,Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?