Blogolj!

Oszter Sándort kizárta a Máltai Lovagrend

Nincs valami jó passzban mostanában Oszter Sándor. A színész ellen régóta folyik büntetőeljárás, valószínűleg többek között ez lehet végleges kizárásának oka.

Bár Oszter már évek óta nem tagja a Máltai Lovagrendnek, azért hosszú évekig megbecsült tagja volt annak. Mostanra viszont kegyvesztetté vált, de a pontos résztelekbe a szövetség elnöke, Prof. Popper György sem ment bele:

Már nem tagja Oszter Sándor a lovagrendnek. Nem fegyelmi úton, közös megegyezéssel távolítottuk el évekkel ezelőtt a szövetségből, ami a lehető legjobb megoldás volt. Egész egyszerűen megszűnt a tagsága

A Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend Autonóm Perjelségek Szövetségének elnöke azért hozzátette, hogy a színész zűrös ügyei sem segítették helyzetét:

Az eltávolítása óta eltelt időszakban lezajlott események miatt egész biztos, hogy nincs rá esély, hogy valaha is visszatérjen a lovagrendbe.  Akkor még békésen elváltunk, és ha azóta mintaszerű életet élt volna, ma nyitva lenne a kapu a visszatérésére, de az azóta történt események miatt szó sem lehet róla.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/50337/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,Oszter Sándor
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?