Blogolj!

Itt a vége: 25 év után bezár az egyik budapesti „ősbulihely”

Nemrég írtunk arról, hogy a legendás Gödör Klub bezár, és most csatlakozik hozzá egy másik klasszikus bulihely is, a Morrison’s Pub.

Bezár az egyik népszerűbb belvárosi klub

A Gödör Klub hosszú évekig az Erzsébet tér meghatározó helye volt, és bár nem költözött messze, csak pár méterre a Király utcába, az Akvárium átvette tőle a főszerepet. A Gödör ennek ellenére évekig robogott tovább az éjszakában, kultikus helynek számított, de úgy tűnik eddig tartott (állítólag gazdasági okok állnak a háttérben).

Az Opera melletti szórakozóhely nagyon sokáig meghatározó eleme volt a pesti éjszakáknak, ahol külföldiek és magyarok is rendszeresen töltötték idejüket (és poharaikat).

A Morrison’s leginkább akkor élte virágkorát, amikor még nem volt minden sarkon kocsma, a bulinegyed még épphogy alakulgatott, a romkocsmákról meg még nem igazán hallott senki. A város bulis része mára már kinőtte magát, de a kis pub működött továbbra is, leginkább karaoke bulikat tartottak itt.

Úgy tűnik viszont, hogy eddig tartott, hosszú 25 év után bezárja kapuit a hely, és ezt természetesen egy nagy záróhétvégével pecsételik meg.

(kép: propeller.hu)

Címkék: Hírek, koncert
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/50448/pics/lead_800x600.jpeg
Hírek,koncert
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?