Blogolj!

Kalapács alatt Gábor Zsazsa tárgyai

Április 14-én Gábor Zsazsa egykori kaliforniai otthonában, Bel Airben árverezik el a színésznő négyszáz használati tárgyát.


Férje, Frédéric von Anhalt szervezi az árverést, ahol igyekeztek olyan tárgyakat összegyűjteni, amik érdekesek lehetnek a rajongók számára is. Gábor Zsazsa stílusát és életvitelét tekintve ez korántsem lesz nehéz.

„Nem az a fontos, hogy igaz legyen, csak beszéljenek rólam."- Gábor Zsazsa, a legelső celeb

Gábor Zsazsa beteljesítette mindazt, amiről mindenki álmodik. Meghódította Amerikát, nevet kapott a Hollywoodi hírességek sétányán, a gazdagságot, sikereket, hírnevet, csillogást, befolyásos lovagokat, sztároknak kijáró életet élvezte. De hogy jutott el idáig a majdnem 100 éves híresség, az egykori díva, aki most vissza akar térni szülőhazájába?

Az eklektikus gyűjtemény (vagy ha úgy tetszik giccses) 19. századi bútorokat, természetesen rengeteg ékszert, festményt tartalmaz majd olyan hétköznapi (legalábbis luxus tekintetben az) dolgokkal együtt, mint például Louis Vuitton bőröndök, amiket Zsazsa használt utazásai során, vagy az a jegyzetfüzet, amibe akkor készített feljegyzéseket és rajzokat, amikor 1989-ben bíróság elé került egy rendőr felpofozásáért.

A 99 éves korában elhunyt színésznő számos férjet „fogyasztott el” élete során, így a hozzájuk köthető értéktárgyak is kalapács alá kerülnek, többek között egy arany Steinway zongora.

(kép: librarius.hu)

Címkék: Gábor Zsazsa, Hírek
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/50838/pics/lead_800x600.jpg
Gábor Zsazsa,Hírek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?