Blogolj!

Magyarországra jön Pitbull

Facebookon jelentették be a hírt a Fehérvári Zenei Napok, azaz a FEZEN szervezői, hogy a kubai származású amerikai rapper július 28-án koncertet ad a fesztiválon. A Grammy-díjas, és többszörös platinalemezes Pitbull először fog fellépni hazánkban. 

A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a legutóbbi futball világbajnokság himnuszát is jegyző előadó nagyzenekaros koncertet fog adni Fehérváron.

Az előadóról azt érdemes tudni, hogy az underground hiphopból nyergelt át a latinos ritmusokkal kevert poposabb műfajba, ami elég jó döntés volt, hiszen ez elég gyorsan meghozta számára a világhírnevet olyan slágereknek köszönhetően, mint az I Know You Want Me vagy a Rain Over Me. Olyan neves előadókkal dolgozott már együtt, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Chris Brown, Shakira vagy Christina Aguilera.

A 21 éves Fezen Fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron. Az eddigi bejelentések alapján Pitbull mellett fellép még a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Richie Kotzen, a Fozzy, a DragonForce, az Epica, a Metal Allegiance, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi és a Quimby is.

(Borító: gazettereview.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/51524/pics/lead_800x600.png
Eseménynaptár,fesztivál,Fezen,Hírek,koncert,Pitbull,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?