Blogolj!

Mindenki hallgat R. Kelly szexbotrányával kapcsolatban

R. Kelly leginkább a kilencvenes években volt a popipar csúcsán, de még most is foglalkoztatott előadó annak ellenére, hogy egyre durvább dolgok derülnek ki róla. A szexuális zaklatásokkal, fogva tartással és szekta működtetésével kapcsolatban viszont egyelőre senki nem emelte fel a hangját.

Kivéve persze az áldozatok, akikből egyre több van. Ezek a nők arcukat, nevüket vállalva mesélik el, hogy Kelly mikre kényszerítette őket, hogyan cserkészte be a sokszor még tini lányokat. Volt, akit egy mosdó nélküli szobába bezárt, voltak, akiknek azt is megszabta, hogy mikor és mit ehetnek, milyen ruhát kell felvenniük.

Kelly gyakorlatilag egy szexszektát hozott létre, aminek áldozatai egyre gyakrabban bukkannak fel és mondják el részletesen, hogy Kelly milyen beteg dolgokat kért (követelt) tőlük). Erről már mi is írtunk, és nemrég a BBC3 is készített egy dokumentumfilmet ezzel kapcsolatban.

Szexszoba és idomítás: nagyon kemény dolgokkal vádolják az amerikai énekest

R Kelly R&B énekes eddig sem volt valami visszafogott, ha szexről volt szó. Most viszont nagyon kemény vádakkal hozakodott elő volt barátnője. A BBC dokumentumfilmjében mesélt Kitti Jones, Kelly volt nője olyan bizarr dolgokról, mint szexszoba (vagy szexkamra) és kiskorúak idomítása.

Ennek ellenére viszont az a megdöbbentő, hogy Kelly-t látszólag nem söpri el a botrány, ugyanúgy vannak koncertjei, és kiadója is mellette áll még, sőt, ők is tudtak ezekről a dolgokról, de inkább mélyen hallgattak.

Az énekes menedzsmentje azért igyekszik visszafordítani a dolgot, és támadóállásba lépett. Kiadtak egy közleményt, amiben lincselésről, lejáratásról beszélnek, és kijátsszák a „fekete kártyát” is, vagyis, hogy az afro-amerikaiakat mindig is támadták, pedig R. Kelly rengeteget adott az afrikai-amerikai kultúrának. Tehát Kelly ebben az ügyben nem más, mint áldozat.

Hát itt tartunk. Az áldozatok egyre hangosabbak, Kelly viszont természetesen kikéri magának (annak ellenére, hogy számos bizonyíték került már elő) a vádakat. Az ügynek viszont valószínűleg lesz még folytatása.

Címkék: Hírek, zaklatás, zene
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/52301/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,zaklatás,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?