Blogolj!

Inspirálni és inspirálódni nőként

Ez a nőnap nem akármilyen nőnap lesz a Várkert Bazárban. Mert bár a klasszikus nőnapon is méltóképp előtérbe helyezték a nőket, május 10-én ez egy kicsit másként lesz.

Téged mi inspirál? – teszi fel a kérdést a Femcafee által szervezett Inspiráló Nők Napja elnevezésű rendezvény, amely már ezzel is meghatározza a többórás programot. Ezen a napon főszerepben a nők lesznek természetesen, ám a férfiaknak sem kell megriadniuk, hiszen nem kizárólag csak nőkről és nőknek szól az esemény (és ugye mindenki ismeri azt a mondást, hogy „minden sikeres férfi mögött áll egy nő”).

Divatbemutatók, kerekasztal beszélgetések, hajshow és sok más izgalmas programok várnak rátok: többek között megcsodálhatjátok az Elysian, az ISAAN, a Maison Marquise, a Delacier és Konsanszky legújabb kollekcióját, a szépség szerelmeseinek pedig egy különleges Hajas hajshow-val is készülnek a szervezők. 

Ezen felül részt vehettek a legmenőbb magyar influencerek és ismert hazai személyiségek kerekasztal beszélgetésén. Többek között meghallgathatjátok Schobert Larát, Zsigmond Angit, a Budapest Blogger Squad-ot, Kozák Danutát, Kiss Gergőt, Elek Bettinát, Gaál Viktort és Sevcsik Annát is.

A részletes programot itt  és itt találjátok.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/52400/pics/lead_800x600.jpg
Eseménynaptár,program,Várkert Bazár
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?