Blogolj!

Megjelent Bill Clinton politikai thrillerje

A volt amerikai elnök nemcsak zenél, hanem még ír is. Könyvéből hamarosan sorozat is lesz.

A politikusok általában csak a memoárjukat szokták megírni, és ezt mondjuk Bill Clinton is megtette annak idején Életem címmel (ami igen szép számban, többmillió példányban kelt el világszerte), de most a fikciós világ felé vette az irányt.

Méghozzá azzal a James Patterson bestseller íróval, akihez az Alex Cross-regények köthetők.A The President is Missing, azaz Az elnök eltűnt egy kibertámadásról szól, ami káoszba dönti az Egyesült Államokat és persze a világot, ám egy a bökkenő; az elnök nincs sehol.

A thriller-rajongó Clinton ezzel azt akarja megmutatni, hogy egy nem is annyira fiktív élethelyzetben mégis mit és hogyan kéne csinálni.

azt akarom, hogy az emberek lássák, hogy itt igazi emberekről van szó, akik igazi munkát végeznek. Döntéseket hoznak. Olyanokat, amelyek hatással vannak mindnyájunk életére.

Clintont egyébként valóban aggasztja a kiberterrorizmus. A volt elnök szerint sokkal többet kellene áldozni a kiberbiztonság modernizálására.

A regényből televíziós sorozat is készül. A megfilmesítési jogokat a Showtime kábelcsatorna vette meg, amely várhatóan jövőre tűzi műsorára a szériát. Clinton George Clooney-t látná szívesen az elnök szerepében.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/53576/pics/lead_800x600.jpg
Bill Clinton,Hírek,könyv
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?