Blogolj!

Szarvasszerelem a Várkert Bazárban

Nyár, vízpart, friss levegő, kellemes hangulat, csodaszép környezet és nem mellesleg egy Oscar-jelölt magyar film.

Egy laza kétórás kikapcsolódás a város szívében, egy olyan helyen, ahol nemcsak a Dunában és a Budai várban gyönyörködhetünk, hanem az elmúlt évek egyik legsikeresebb magyar filmjét is meg lehet nézni. Aki nem látta, azért, aki meg látta, azért.

A Testről és lélekről körül hatalmas volt a felhajtás az elmúlt időszakban, és nemcsak itthon, de szerencsére a tengerentúlon is megismerték Enyedi Ildikó moziját és ennek köszönhetően zsinórban harmadik alkalommal lehettünk ott az Oscar-gálán.

A Várkert Bazár most szerdán visszahozza azokat az élményeket, amik ezt a sikerszériát jellemezték, elhozza az alkotókat és nem utolsó sorban egy különleges és izgalmas filmet.

Mi lenne, ha egy nap találkoznál valakivel, aki éjjelente ugyanazt álmodja, mint te? Vagy pontosabban: kiderülne, hogy már régóta ugyanabban a világban találkoztok éjszakánként. Örülnél neki? Vagy megijednél? Esetleg romantikusnak találnád? De mi van, ha te cseppet sem vagy romantikus alkat? Hogy nézel egy-egy gyengéd álom után másnap, éberen ennek az idegen embernek szemébe? És, mi van, ha az illető nem kifejezetten szimpatikus neked? Próbálnád megszeretni? Hogy lehet az, hogy éjjel, egymástól több kilométerre, magányos ágyatokban fekve egymáséi lehettek, de nappal, hús vér valótokban egymással szemben állva még egy vacak első randevút sem tudtok normálisan lebonyolítani? És mi van, ha a második találkozó is kínosan sikerül? A harmadik meg kifejezetten szégyenletes? Feladnád? És ha feladnád, kibírnád?

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/53989/pics/lead_800x600.jpg
film,program,Várkert Bazár
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?