Blogolj!

Elstartolt a Hey, June! fesztivál

A Müpa idén is kitesz magáért. A Hey, June! 2010 óta biztosítja a minőségi szórakoztatást, ami kulturális és könnyed kikapcsolódás jelent június 18-tól 23-ig.

Antonia Vai, Konyha, Kéknyúl, Elefánt, Special Providence. Csak pár név, de egyszeri és megismételhetetlen koncertek. Hogy miért? Ezért:

A svéd-magyar énekesnő, Antonia Vai például lenyűgöző látványvilággal érkezik a Müpa színpadára, ahol legnagyobb slágerei mellett új albumáról is előad pár dalt. A Konyha zenekar sem okoz csalódást, és a rock-country-funk-blues tengelyen mozogva fúvósokkal és zenészbarátokkal dobja fel az estét.  Ha tudni akarod, hogy milyen az a criminal funk, akkor a  10 éves Kéknyúl zenekar buliját nem szabad kihagyni. És ha már krimi: egy igazi bűnügyi sztorit hoz el a banda színészekkel, nyomozással és persze zenével, mindennel ami kell.

A filmszerű látomásoknak nem szakad vége az Elefánt esetében sem, hiszen a zenekar bevallottan olyan filmzenékben utazik, amelyeket nem létező filmekhez írtak. Pörgős ütemek, meditatív lassúság, punk energiák és sanzonhangulat: egyszerűen kihagyhatatlan. Európa egyik legnépszerűbb modern progresszív zenekara, a Special Providence sem bízza a véletlenre, olyan vendégek társaságában varázsol, mint Hrutka Róbert, a Mezzofortéből ismert Gulli Briem és Csongor Bálint (ex-Subscribe, USEME). 

A nyár a Müpában kezdődik!

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/54371/pics/lead_800x600.jpg
fesztivál,Hey, June!,koncert,Müpa,zene
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?