Blogolj!

Dés László koncert az Arénában

A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsessz lemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, ami teljesen megváltoztatta a róla kialakított képet.

Kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival, leült a zongorához, és énekelni kezdte az új és a már régóta ismert számokat. Koncertturnéjával hatalmas sikerrel járta körbe az országot.

Hamarosan megjelenik új lemeze vadonatúj dalaival, és ez ad alkalmat egy nagy, ősbemutató koncertre a Papp László Budapest Sportarénában 2018. december 29-én. A koncert címadója nem véletlenül a „Mi vagyunk a Grund!”. Ezen a nagyszabású előadáson az új dalok mellett sorra felcsendülnek Dés László musicaljeinek, A dzsungel könyve, a Sose halunk meg, a Valahol Európában és A Pál utcai fiúk népszerű számai. Ez utóbbi emblematikus dala a „Mi vagyunk a Grund!”. Erre az alkalomra vendégeket is hív a maestro, hogy minél hitelesebben szólaljanak meg a zenés játékok dalai. És persze nem maradnak el a nagy Dés slágerek sem, A vigyázz rám, Olyan szépek voltunk, Nagy utazás, Legyen úgy. Természetesen ezen az estén is hallható lesz Dés virtuóz és lírai szaxofonjátéka is.

Dés László nagyszerű muzsikus társai a legjobb koncertzenészek közül valók. És hogy a hatás még teljesebb legyen, a dalok tolmácsolásában közreműködik a Budafoki Dohnányi Zenekar vonós együttese is.

1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/55175/pics/lead_800x600.jpg
Dés László,Eseménynaptár,koncert,zene
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-07-07 16:31:47
Aki kíváncsi erre a teljesen megvadult, liberálbolsevik idétlenre, az csak menjen, és tapsikoljon neki.
Engem soha nem kötött le, és ma sem hoz lázba.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?