Blogolj!

Végrendelettel készül a halálra Benkő László

Az utóbbi idők veszteségei sarkallták erre a lépésre.

A régóta súlyos beteg zenészt Székhelyi József és Orbán József halála mélyen megrendítette, így úgy gondolta, hogy végrendelet ír. Székhelyi és Orbán is jóbarátja volt a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenésznek, emiatt pedig már csak arra tud gondolni, hogy bármikor meghalhat. Szeretteire gondolva így a jövőre is tervez.

Meghalt Székhelyi József

A Jászai Mari-díjas színész hosszan tartó betegség után 71 évesen hunyt el. Székhelyi Józsefről már egy jó ideje lehetett tudni , hogy súlyos beteg, még tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdőrákot orvosai, akik néhány héttel később hozzá is láttak a kemoterápiás kezeléshez. Egy ideig úgy tűnt, hogy a kezelés sikeres, ám egy idő után rosszabbodott állapota.

Az Omega együttes billentyűse és alapító tagja egy éve küzd rákkal, folyamatosan kezelésekre jár. Orvosai bár bizakodóak, Benkő az elmúlt hetek történései miatt már nem annyira.

Már nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék a halálra. Nagyon aggódom, mert az én napjaim is meg vannak számlálva. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladtam a harcot, csak egyre nehezebb hinnem a gyógyulásban

– magyarázta döntését Benkő.

(borító: MTI)

1
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/57599/pics/lead_800x600.jpg
Benkő László,Hírek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-30 14:37:31
Én megértem, ha Benkőt megrendíti egy ismerőse halála, de azért ne csináljunk már mártírt abból, aki a várható "átütő sikere" érdekében ordenáré módon átköltötte a magyarok imáját, a HIMNUSZ-t, csak azért, hogy Orbán Viktort azzal tudja gyalázni.
Számomra akkor szűnt meg embernek lenni, ez a sokadrangú színész, ez a Székhelyi !!!!
Sajnálom.
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?