3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Szegénység, hit, motiváció - Oláh Gergő a novemberi Képmásban

A legújabb Képmás nagyinterjújában Oláh Gergőt, a 2012-es X-Faktor győztesét kérdeztük szegénységről, hitről, motivációs körútról. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal, és a lapba bekerült egy romaüggyel foglalkozó melléklet is.

Berecz Zsombor vitorlázó világbajnokot és feleségét arról kérdeztük, hogy hogyan lehet az élsportot összeegyeztetni a családdal, Szőnyi Lídia pszichológus pedig az időbeosztással kapcsolatban írta meg tanácsait, és rámutatott arra is, hogy a zűrzavar nem feltétlenül van rossz hatással az életünkre, sőt, még hasznunk is lehet belőle.

Szabó Borbála írónő új, „Derűre Bori, avagy hogyan legyünk boldogtalanok” sorozatában az önsorsrontásról írt, Szabó Emese pedig annak járt utána, hogy hova fordulhatnak azok az édesanyák, akiknek babája császármetszéssel jött a világról, szó lesz ennek kapcsán egy új applikációról, amely összegyűjti a hiteles információkat a műtétről és a műtét utáni sebgyógyulásról.

A romaüggyel foglalkozó mellékletben interjút olvashatnak egy református lelkésszel, aki egyre eredményesebben zárkóztatja fel a cigány közösséget egy kis faluban, és bemutatjuk a Bari shej programot, amely roma lányok életét terelgeti, és fő célja az iskolai lemorzsolódás megakadályozása. Összegyűjtöttünk számos ilyen jó példát, illetve cigány-magyar vegyes párokat is kérdeztünk a témáról.

Írtunk a cyberbűnözésről, a gyermekágyi időszak kihívásairól, a szexuális nevelésről és sok más érdekes témáról is. A lapot megtalálják a nagyobb újságárusoknál, előfizetni pedig ITT tudják.

Címkék: Képmás
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/63525/pics/lead_800x600.jpg
Képmás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?