Blogolj!

Ingyenes koncertet ad Sting és Shaggy a Hősök terén

Ingyenes koncertet ad jövő héten, november 24-én Budapesten Sting és Shaggy, a hatalmas bulira a Hősök terén a Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából kerül sor. 

Az eseményen a vendégzenekar a Punnany Massif nevű magyar formáció lesz - közölte a Szerencsejáték Zrt. az MTI-vel. A szervezők több tízezer emberre számítanak. 

Az első Hatoslottó sorsolást 1988. október végén tartották, akkor még havonta, majd kéthetente, később pedig már hetente volt sorsolás.A kezdetekkor egy szelvény ára 10 forint volt.

Sting az újhullám egyik meghatározó zenekarának, a Police-nak 1977 és 1983 között volt énekese és basszusgitárosa. A zenekar nevéhez mások mellett olyan slágerek fűződnek, mint az All This Time, az Every Little Thing She Does Is Magic, a Demolition Man vagy az Every Breath You Take.

Az zenész 1984-től dolgozik szólóban, 1985 óta pedig tizenkét albumot adott ki. Tíz Grammy-díjat nyert, valamint egy Golden Globe-, egy Emmy- és három Oscar-díjjelölést tudhat magáénak. Nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint az Englishman in New York, a Fields of Gold vagy a Desert Rose.

Sting 10. alkalommal játszik Budapesten: első magyarországi koncertje 1988-ban az Amnesty International turnéja során volt, amikor Peter Gabriellel, Bruce Springsteennel és Tracy Chapmannel a Népstadionban játszott, legutóbb pedig 2017 őszén, a 57th & 9th európai turnéja keretében lépett fel hazánkban. 

Shaggy - olyan slágerek előadója, mint a Oh Carolina, a Boombastic, az It Wasn't Me vagy az Angel - és a brit sztár 2018 áprilisában jelentette meg közös lemezét, a 44/876-ot, amelyet az Egyesült Királyság és Jamaika szigete inspirált: az album címe is a két ország körzetszámából áll össze.

(Borító: queenzofficial.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/63884/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Eseménynaptár,Hírek,koncert,Shaggy,Sting,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?