Blogolj!

Chuck Norris hazánkban fog jótékonykodni

Ahogy arról korábban már mi is beszámoltunk, Chuck Norris hazánkba látogat, méghozzá abból a nemes okból, hogy elindítsa a Baptista Szeretetszolgálat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akcióját.

A szervezet MTI-hez eljuttatott közleményéből az is kiderült, hogy a legendás akcióhős feleségével együtt érkezik Budapestre, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén szombaton a Papp László Sportarénában. A sztárvendég - aki maga is baptista - ezzel útjára indítja az országos akciót, amely során a karitatív szervezet cipősdoboz méretű ajándékokat gyűjt a rászoruló gyermekeknek. A teljes bevételt jótékony célra fordítják a szervezők. 

Kevesen tudják, de Chuck Norris maga is lelkesen jótékonykodik, saját alapítványát rászoruló gyerekek megsegítésére hozta létre feleségével, Genával, így szívesen vállalta a díszvendég szerepét a Budapest Arénában megrendezett ünnepségen.

Chuck Norris és felesége, Gena

A közleményben Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője elmondta, hogy egy olyan világsztárt szerettek volna vendégül látni, aki baptista és általa kellő figyelmet kaphat 15. Cipősdoboz gyűjtő jótékonysági akciójuk.

A Baptista Szeretetszolgálat 2004-ben indította útjára karácsonyi Cipősdoboz akcióját, amelynek célja a rászoruló, árva, nagycsaládos, vagy beteg gyerekek karácsonyi megajándékozása. A 15. Cipősdoboz akció során országszerte csaknem 300 gyűjtőponton várják a gyerekeknek szánt, ajándékokkal megtöltött dobozokat az adventi időszakban.

A kezdeményezésnek köszönhetően az elmúlt években négy országban hatszázezer rászoruló kisgyermek ünnepét tudta a szeretetszolgálat szebbé tenni, idén pedig még nagyobb sikerek elérése a cél.

A 15. Cipősdoboz akció hivatalosan november 30-án indul, azonban a Hálaadás Ünnepre érkezők már a rendezvény előtt is leadhatják saját, egyénileg összeállított, nem és kor alapján felcímkézett cipősdobozba rejtett ajándékaikat.

Aki pedig nem tud ajándékot készíteni, az a 1355-ös telefonszámon hívásonként 300 forinttal vagy a szervezethez önkéntesként csatlakozva is segítheti a jótékonysági akciót.

(Borító: hollywood.com, Fotó: chemistryworld.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/64646/pics/lead_800x600.jpg
Baptista Szeretetszolgálat,Chuck Norris,Cipősdoboz akció,Hírek,jótékonysági est
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?