3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Istenkapcsolat, missziós orvoslás és hálapénz - Dr. Csókay András a decemberi Képmásban

Dr. Csókay András idegsebész a sziámi ikrek szétválasztásáról mesél, szó lesz a szívbetegek rehabilitációjáról és természetesen nem maradhatnak ki a karácsonyi készülődéssel kapcsolatos tippek és ötletek sem.

A decemberi Képmás nagyinterjújában dr. Csókay András idegsebész beszél istenkapcsolatáról, missziós orvoslásról, hálapénzről, a sziámi ikrek szétválasztásának feladatáról. A magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal.

Egy fiatal házaspár arról mesélt a Képmás újságírójának, miben kell még összecsiszolódniuk és miért járnak párterápiára; Philip Yancey amerikai író, a keresztény lelkiségi irodalom népszerű szerzője pedig a „Hol van az Isten, amikor fáj?” című könyve kapcsán arról, hogy mi mindent tanult az elmúlt években szenvedésről, fájdalomról, és milyen személyes tapasztalás vitte közelebb Istenhez.

Páczai Tamás riporter az Amigos a Gyerekekért egyesületnél járt, Szabó Bori pedig a karácsonyi készülődés közbeni fölösleges idegeskedéseinkről írt remek paródiát. Megtudhatjuk, hogy Joós Andrea biológiatanár és dr. Joós Károly orvos milyen forradalmi ötlettel segítenék a szívbetegek rehabilitációját; Osztovits Ágnestől pedig azt, hogy milyen szempontok szerint érdemes könyvajándékot választanunk családtagjainknak, barátainknak. Lackfi János személyes élményét osztotta meg az isteni jelekről, Dér Katalin teológus pedig egy József Attila-idézet kapcsán írt Jézus születésének üzenetéről.

A lapot megtalálják a nagyobb újságárusoknál, előfizetni pedig ITT tudják.

Címkék: Képmás
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/65136/pics/lead_800x600.jpg
Képmás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?