Blogolj!

Most bárki megnézheti a „Különben dühbe jövünk” filmből is ismert Buggy-t

A Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autót a jótékonysági aukció végéig bárki megtekintheti az Aréna Plázában. Az árverés bevételből a Heim Pál Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják a szervezők, a nyertesnek pedig személyesen Terence Hill adja majd át a slusszkulcsot február 16-án Guido & Maurizio De Angelis koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában.

A Bud Spencer és Terence Hill rajongók számára kötelező "zarándokút": február 15-ig bárki akár le is fotózhatja magát a kis piros autóval.

A jótékonysági aukció kampány részeként Terence Hill nemrégiben a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette.

A titkos magyarországi látogatásáról még egy kisfilm is készült:

Óriási érdeklődés van a december 1-től indult árverés iránt, jelenleg 50 000 euro felé tart a licitálás összege. A jótékonysági aukció lezárulta után még egyszer, utoljára találkozhatunk a legendás kocsival február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten a Sportarénában. Az esemény sztárvendégei Terence Hill és az egykor Sandokant megformázó Kabir Bedi lesznek.

Guido & Maurizio De Angelis

Világsztárok és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéi az eredeti szerzők előadásában! A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett még többek között a „Sandokan – A maláj tigris”, „A szavanna fia”, a „80 nap alatt a föld körül Willy Foggal” és a „Zorro” zenéit is hallhatjuk majd.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/68060/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,Eseménynaptár,film,Hírek,jótékonyság,Terence Hill
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?