Blogolj!

Schwarzenegger is beszédet mond Andy Vajna temetésén

A Blikk információi szerint régi jó barátja, Arnold Schwarzenegger búcsúztathatja majd csütörtökön Andy Vajnát Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.

A lap úgy tudja, hogy a filmsztár igent mondott arra a felkérésre, hogy beszédet mondjon a szertartáson, és jelenleg is úgy tűnik, hogy Schwarzenegger valóban részt vesz majd a búcsúztatáson.

"Arnold Schwarzenegger hamarosan Budapestre utazik. Felkérték, hogy mondjon beszédet a temetésen. Ők nem csak kollégák voltak, hanem majdnem 30 évig nagyon jó barátok is, így érthető, hogy őt kérték fel" 

- nyilatkozta a bulvárlapnak az elhunyt filmes egy meg nem nevezett barátja. 

Andy Vajna korábban többször is beszélt róla, hogy Hollywoodban több, életre szóló barátságot is kötött, köztük az Osztrák Tölggyel is. Schwarzeneggerrel az 1990-es Total Recall – Az emlékmás című film forgatásán ismerkedtek meg, barátságukon pedig azóta is kitartott. A színész többször meglátogatta Magyarországon Vajnát, halálhíre megdöbbentette a sztárt, aki erről a közösségi oldalán is beszámolt. 

Mint ahogy arról korábban beszámoltunka kormány a saját halottjának tekinti a néhai filmügyi kormánybiztost, ezért a temetéséről is ők fognak gondoskodni. Azóta pedig már az is kiderült, hogy

a Fiumei Úti Sírkert 41-es művészparcellájában, közvetlenül Kerényi Imre, Makk Károly és Jancsó Miklós mellett helyezik végső nyugalomra. 

(Borító: mandiner.hu)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/68169/pics/lead_800x600.jpg
Andy Vajna,Arnold Schwarzenegger,búcsúztatás,Hírek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?