Blogolj!

Ausztrál szupermodell lesz a bécsi operabál idei díszvendége

Az esemény szervezője, Richard Lugner egy sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy idén Elle Macpherson ausztrál fotómodell, színésznő és üzletasszony lesz a bécsi operabál sztárvendége.

A 86 éves üzletember elmondta, hogy eredetileg mást szemeltek ki a kísérőjének a február 28-i rendezvényre, ám a kaliforniai erdőtüzek keresztülhúzták a számítását - leégett a meghívott híresség háza - és végül úgy döntöttek, hogy

a sztárvendégnek nem kell okvetlenül Los Angelesből érkeznie, elég, ha Amerikából jön.

Lugner azt is elmondta, hogy a szerződéskötést nagyon nehéz tárgyalások előzték meg az 54 éves Elle Macphersonnal. Azt nem árulta el, hogy eredetileg kit akart meghívni, az osztrák sajtó találgatásai szerint Cherről volt szó.

Az ausztráliai születésű Elle Macpherson az 1980-as évek egyik legismertebb modellje volt, többször szerepelt az Elle nőmagazin és a Sports Illustrated fürdőruha-kiadásának címlapján, a The Body becenevet 1986-ban kapta egy Time-cikk nyomán. Az 1990-es évek óta filmekben és tévéműsorokban is szerepel.

Richard Lugner, a Malter becenevű építési vállalkozó 27 éve hív meg fizetett sztárvendégeket a bécsi társasági élet csúcseseményének számító operabálra, első vendége Harry Belafronte amerikai színész és komikus volt, a későbbi meghívottak között szerepelt Sophia Loren, Pamela Anderson, Geri Halliwell, tavaly Melanie Griffith tündökölt az idős házigazda oldalán.

(Borító: today.com, Fotó: natachastiveskyboronov.unblog.fr)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/68898/pics/lead_800x600.jpg
Bécsi Operabál,Hírek,tánc
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?