Blogolj!

Börtönbe vonult R. Kelly

Mostanában felpörögtek az események a balhéiról ismert amerikai énekes körül.

Már mi is írtunk róla, hogy elég kemény dolgokkal vádolják a férfit, hiszen 10 rendbeli szexuális bűncselekményért kell felelnie, aminek többségénél ráadásul kiskorúról van szó.

Szexszoba és idomítás: nagyon kemény dolgokkal vádolják az amerikai énekest

R Kelly R&B énekes eddig sem volt valami visszafogott, ha szexről volt szó. Most viszont nagyon kemény vádakkal hozakodott elő volt barátnője. A BBC dokumentumfilmjében mesélt Kitti Jones, Kelly volt nője olyan bizarr dolgokról, mint szexszoba (vagy szexkamra) és kiskorúak idomítása.

R. Kelly természetesen mindent tagad, és nemrég interjút is adott a CBS-nek, amiben kifakadt és sírva kiabálta bele a kamerába, hogy amit állítanak róla nem igaz, és azonnal mindenki fejezze be ezt a színjátékot.

Nos, a „színjáték” folytatódik, csak most kicsit másképp. Az énekesnek most megint börtönbe kellett vonulnia. (Egyébként a férfi volt már előzetes letartóztatásban korábban, amíg ki nem csengette az egymillió dolláros óvadékot.) Az ok most a tartásdíj elmulasztása volt, ami egészen pontosan 161 ezer dollár lett volna. Ezt az összeget felejtette el/nem akarta kifizetni Kelly, ami volt feleségének járt volna a három közös gyerekük után.

Az énekes pénzügyi nehézségekre hivatkozva csak 60 ezer dollárt tudott volna, adni, de a bíró döntése szerint az egész összeget kell kifizetnie. Amíg ez nem történik meg, addig R. Kelly marad a börtönben, következő meghallgatása március 13-án lesz.

Címkék: Hírek, zaklatás, zene
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/69917/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,zaklatás,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?