Blogolj!

Szívműtétet végeznek Mick Jaggeren

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Mick Jagger betegsége miatt le kellett mondani a Rolling Stones észak-amerikai turnéját, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy pontosan mi is a baja a 75 éves frontembernek.

Most azonban már az is kiderült, hogy szívbillentyűcsere miatt kellett elhalasztani a zenekar turnéját, a műtétet még ezen a héten végrehajtják New Yorkban. Az operációból Jagger várhatóan teljesen fel fog épülni. Külföldi sajtóértesülések szerint nyárra várható a visszatérése.

Mick Jagger betegsége miatt el kell halasztani a Rolling Stones turnéját

Facebookon közölte a legendás rockbanda, hogy Mick Jagger betegsége miatt elhalasztják az észak-amerikai turnéjukat. Arról nem szolgáltak bővebb információval, hogy mi baja van a 75 éves frontembernek. Annyit közöltek csupán, hogy Mick Jagger orvosai nem tanácsolnak most egy turnét, ugyanis folyamatos kezelésre szorul az énekes.

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban. Az énekes-frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért.

“Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat”

(Borító: ultimateclassicrock.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/70990/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,Mick Jagger,Rolling Stones,turné,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?