Több mint 4 milliárdot ért az ötös a lottón!
Az ötös lottó 16. heti, a televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: 14, 21, 53, 60. 90. Joker: 987093. Egy telitalálatos szelvényre bukkantak, a nyertes 4,171 milliárd forinttal gazdagodott. A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a mostani összeg a játék történetének harmadik legnagyobb főnyereménye: 2003-ban egy ötös lottózó 5,092 milliárd forintot vihetett haza, majd 2015-ben egy másik szerencsés 5,049 milliárdot.
Blogolj!

Fellépés közben halt meg a komikus, a közönség azt hitte, ez is az előadás része

Ian Cognito brit komikus csütörtök este előadás közben lett rosszul, de a nézők pár percig azt hitték, hogy ez is megrendezett.

A hatvan éves férfi a fellépés előtt bár nem érezte jól magát, mindenképp ragaszkodott ahhoz, hogy megtartsa előadását. Cognito előadásának szervezője, Andrew Bird is látta, hogy valami nincs rendben a férfival, de mivel élénk volt és az estét is vállalta, így nem aggódott.

Cognito egyébként maga is viccelődött rosszullétével, olyanokat mondott, hogy „milyen lenne, ha maguk előtt halnék meg, vagy stroke-ot kapnék, majd amikor magamhoz térek, elkezdenék walesiül beszélni”.

Amikor a komikus hirtelen elhallgatott és elkezdte kapkodni a levegőt, még maga Bird is azt hitte, hogy ez a műsor része, de amikor már hosszú percekre leállt az előadás, ő és a közönség is rájött, hogy nagy a baj. A mentőket egyből kihívták, de már nem tudtak segíteni a hatvan éves férfin.

Ian Cognito, eredeti nevén Paul Barbieri 1958-ban született Londonba, és a nyolcvanas évek óta stand up-olt, 1999-ben megnyerte a legjobb stand up-osnak járó Time Out Awardot.

Címkék: Gyász, Hírek
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/71400/pics/lead_800x600.jpg
Gyász,Hírek
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?