Blogolj!

Az egykori Disney sztár pontosította saját coming out-ját: pánszexuális, nem biszexuális

Bella Thorne neve nekünk magyaroknak nem sokat mondat, leginkább azzal vált híressé, hogy Miley Cyrushoz hasonlóan, ő is úgy próbált gyorsan megszabadulni a Disney sztár imidzstől, hogy ribanckodott egy sort az Instagramon vagy éppen YouTube videóiban.

A most 21 éves énekes-színésznő első nagyobb "botránya" épp az volt, amikor pár éve bejelentette, hogy ő bizony biszexuális és nem is érti, hogy miért csak a fiúk közelednek hozzá, mikor ő a lányokkal is szívesen megismerkedne közelebbről.

Na, most úgy látszik, hogy Throne felmérte a Hollywoodban tomboló PC őrületet és egy nemrég adott interjújában saját magát korrigálta, hogy ő bizony rájött, hogy nem is biszex, hanem igazából pánszexuális. Na bumm.

A pánszexualitásnak az a lényege, hogy ott már nemek szerint sem skatulyázzák be egymást, hiszen ezt a szexualitást vallóknak az emberhez fűződő vonzalma független annak nemétől, illetve szexuális hovatartozásától. Ergo ők a nagybetűs EMBERT szeretik az adott partnerükben, az összes többi dolog pedig csak mellékes.

Throne nagyon soha nem titkolta, hogy éppen kivel kavar: egy ideig párhuzamosan randizott a rapper Mod Sunnal és a YouTuber Tana Mongeau-val, mindkét kapcsolata az idén ért véget. Most pedig az olasz énekessel, Benjamin Mascolóval jár, ezzel kapcsolatban az interjúban ismét megjegyezte, hogy neki nem az a fontos, hogy nő vagy férfi tetszik- e neki, egyszerűen csak szerelmes lesz.

Bella Throne a rapper Mod Sunnal és a YouTuber Tana Mongeau-val

Azt azért hozzátennénk, hogy nagyon jókor lovagolta meg ezt a témát a több milliós követőtáborral rendelkező Throne, ugyanis épp most készül megjelentetni az első könyvét, melynek kapcsán egészen véletlenül került csupán szóba a szexuális irányultsága... 

(Borító: theredheadsdiaries.it, Fotó: .j-14.com)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/81824/pics/lead_800x600.jpg
Bella Throne,film,Hírek,szexualitás,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?