Blogolj!

Több nő is szexuális zaklatással vádolja Placido Domingót

Újabb nagy név került szexuális zaklatási vádak kereszttüzébe: ezúttal a világ egyik legjobbnak tartott és egyben legismertebb operaénekeséről, Placido Domingóról derültek ki mocskos dolgok. 

Az Euronews információi szerint az operaénekes állítólag többször is nyomást gyakorolt fiatalabb énekesnőkre és más kolléganőire, hogy azok szexuális kapcsolatra lépjenek vele.

A hírügynökség úgy tudja, hogy eddig nyolc operaénekesnő és egy táncosnő állt nyilvánosság elé a fenti váddal, az AP pedig további három tucat emberrel beszélt, akik megerősítették, hogy nyílt titokként kezelik a szakmában, illetve a világsztár munkahelyén, a Los Angeles-i Operában, hogy Domingo rendszeresen zaklatja kiszemelt áldozatait, akik tipikusan pályakezdő énekesnők.

Két áldozat pedig arról is beszámolt, hogy végül engedtek a nyomásnak, és lefeküdtek Domingóval, aki megállás nélkül ostromolta őket a legkülönbözőbb módokon: hozzájuk simult, ha egyedül volt velük, mivel ismerte az öltözők belépési kódját, így váratlanul meglepte őket öltözködés közben. Vagy éppen éjszaka telefonálgatott nekik, karrierlehetőségekkel csábította a nőket, akik Patricia Wulf operaénekesnő állítása szerint, ha nemet mondtak, szerepektől, álláslehetőségektől estek el.

Placido Domingo gorsan ki is adott egy közleményt, melyben úgy fogalmazott, hogy: 

„Ezek a 30 évre visszanyúló vádak névtelen személyektől mélységesen nyugtalanítóak és ebben a formában pontatlanok. Mégis fájdalmas hallanom, hogy bárkit is felbosszantottam, vagy kellemetlenül érezte magát miattam, a legjobb szándékaim ellenére, bármilyen régen is történt. Úgy gondoltam, minden interakcióm és kapcsolatom közös megegyezésen alapult. Azok az emberek, akik ismernek, vagy akikkel dolgoztam, tudják, hogy nem vagyok olyan ember, aki szándékosan megbánt, megsért vagy kínos helyzetbe hoz bárkit is.”

(Borító: bwbx.io)

2
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/82402/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,opera,Placido Domingo,zaklatás,zene
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2019-08-16 16:01:50
Kiegészíteném a korábbi mondandómat azzal, hogy aki nem tudja hová tenni a
" ....pont most kerültek elő ezek az ügyek...." kitételt,
azoknak üzenem, hogy nem véletlen ez, mert hiszen a közeljövőben lesz Szegeden, - a "hótkommunista" botka lacus által vezetett városban - a vadonatúj ifjúsági és sportcentrum hivatalos átadása, amelyre - az előzetes hírek szerint - a városba érkezik Orbán Viktor miniszterelnök úr, és díszvendégként, előadóként a Placido Domingót hívták meg.
Válaszolok
Hát, így van ez 2019-08-14 15:57:51
Ezelőtt harminc - negyven évvel történt "állítólagos" eseményekre hivatkoznak ezek a - szokás szerint - névtelenségbe burkolózó nők. Ja, hogy bizonyíték ?! Az persze nincs !!!!
Ugye, milyen életszerű, hogy pont most kerültek elő ezek az "ügyek", és nem harminc - negyven évvel ezelőtt ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?