Blogolj!

Egy hónappal meghosszabbították a hévízi karanténpályázat határidejét

Úgy tűnik a másfél hónappal ezelőtt, a Festetics György Művelődési Központ (FGYMK) által útjára indított pályázat igen nagy népszerűségnek örvend. Ezért egyértelmű volt a döntés, hogy egy hónappal kitolják a határidőt.

Az „Ezt láttam az ablakból…” elnevezésű pályázat lényege elsősorban az, hogy könnyebb legyen elviselni a karantén időszakát, az emberek a felszabadult időt kreativitással töltsék meg.

A kiírással mindenkit megszólítottak, gyerekeket, felnőtteket, profikat és amatőröket egyaránt, és az otthonmaradás fontosságát akarták hangsúlyozni. Hermann Katalin, a művelődési központ igazgatója elmondta:

Úgy terveztük, május 20-án zárunk, ám még mindig érkeznek az alkotások, és zárva kell tartanunk intézményeinket. Ezért június 20-ig meghosszabbítottuk a határidőt, hogy minél többeket inspiráljunk alkotásra, még akkor is, ha lassan újraindul az élet.

Eddig majdnem 200 fotó és 100 gyerekrajz érkezett a kiírásra, valamint a hazai képzőművészek is adtak be alkotásokat. A művelődési központ közösségi felületein a szavazás továbbra is folytatódik, ahol megtalálhatók a pályaművek is.

(borító: Móricz Gábor, forrás: zaol.hu)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/95474/pics/lead_800x600.jpg
Hévíz,Hírek,pályázat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?