Blogolj!

Öt éves a Blogstar, öt éve a Blogstarnál

Nehéz összefoglalni öt évet, hiszen ennyi idő alatt rengeteg dolog történik az emberrel. Öt évvel ezelőtt úgy kerültem a Blogstarhoz, hogy írni szeretnék, elsősorban filmekről. Kíváncsi voltam arra, hogy ez menne-e hosszútávon, kíváncsi voltam magamra, hogy van-e bennem annyi, hogy fel tudjam kelteni az emberek érdeklődését az írásaimmal.

Majd ahogy telt az idő, úgy lettem magabiztosabb és úgy kaptam egyre több új feladatot is. Már nemcsak a filmek világa volt a középpontban, hanem a kultúra több területe is, így sorra jöttek az olyan lehetőségek, amelyek során már kiállításokról, sajtóeseményekről, előadásokról adtam tájékoztatást, írtam le a véleményemet, arról nem is beszélve, hogy ezáltal sok olyan embert is – többek között építészt, múzeumigazgatót, filmrendezőt, festőt - megismerhettem, beszélgethettem velük, akikkel talán sosem hozott volna össze az élet.

Öt éve még csak egy kis oldal volt a Blogstar, ami az évek során egyre kiforrottabbá vált és válik, és úgy érzem, én is. Ennyi idő elteltével is igyekszem mindent beleadni a munkába, élni az öt évvel ezelőtt kapott lehetőséggel, hogy a fejlődés és a közönség kiszolgálása még legalább újabb öt éven át zökkenőmentesen haladhasson.

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/95510/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?