Blogolj!

Élő koncertekkel várja a közönséget a Müpa autósmozija

Szerda este nyílik meg a Művészetek Palotájának parkolójában az az autósmozi, ahol élőben lehet követni az épületben zajló koncerteket.

A közönség elsőként a Nemzeti Filmharmonikus Zenekart láthatják és hallhatják majd. A vetítés hangját a helyszínen megadott FM-sávon lehet majd hallgatni az autók rádióján keresztül.

Az autósmozi a komoly- és könnyűzene kedvelőinek is egyaránt kedvez, hiszen ahogy Vivaldi, Bach, Mozart dallamai felcsendülnek, ugyanúgy fogja zúzni majd Péterfy Bori, Lovasi András, a Random Trip és Barabás Lőrinc is.

Hisszük, hogy ez a különleges formátum egyszerre nosztalgikus és aktuális, ám ami talán a legfontosabb, alkalmat teremt kiváló művészeinknek arra, hogy újra színpadra álljanak, a közönségnek pedig, hogy rendhagyó módon ugyan, de ismét átélhesse a Müpa-élményt, számtalan műfajban

 - mondta Káel Csaba, a Müpa vezérigazgatója szavait az autósmoziról.

A parkolóban mintegy 130 autó fér el. Járművenként 4 ezer forintért, kizárólag online lehet jegyet váltani az előadásokra az adott koncert kezdéséig. Egy kocsiban több utas is tartózkodhat, betartva a személyautó kapacitására vonatkozó szabályokat. A nézők ételt és italt is vásárolhatnak a helyszínen.


Címkék: Hírek, program
https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/97060/pics/lead_800x600.jpg
Hírek,program
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?