Blogolj!

Eperjes Károly is elkapta a koronavírust

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Böjte Csaba is elkapta a koronavírust, a ferences rendi szerzetest csütörtök óta kórházban ápolják, szerencsére azonban nincs komoly baja.

Az ő Facebook-bejegyzéséből derült ki, hogy Eperjes Károly Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas magyar színművész is elkapta a vírust:

Imádkozom Eperjes Károlyért, ki szintén küzd a vírussal. Az ő egészségére, tüdejére is nagy szükség van, és nem csak neki, hanem mindannyiunknak!

- írta Böjte Csaba bejegyzésében.

Ezzel kapcsolatban érdeklődött a hvg.hu Pesti Magyar Színháznál – ahol Eperjes vendégművészként több szerepet is játszik –, ahol végül megerősítették a szerzetes értesülését, hozzátéve, hogy úgy tudják, hogy a színész nem a színházban, hanem családja körében kapta el a koronavírust.

A színház egyébként a betegség miatt még november elején lemondta azokat az előadásokat, amelyekben Eperjes is szerepelt, azóta, mint elmondták, egyetlen próbán vagy előadáson sem vett részt. Az intézmény kiemelte, hogy a színházra is érvényes protokoll szerint két negatív Covid-teszt után veheti majd fel újra a munkát.

A lap ezzel kapcsolatban telefonon megkereste Eperjes Károlyt is, aki annyit mondott, hogy

Már kifelé vagyok belőle.

(Borító:infostart.hu)

https://kulturvilag.blogstar.hu/./pages/kulturvilag/contents/blog/102793/pics/lead_800x600.jpg
Böjte Csaba,Eperjes Károly,Hírek,koronavírus,színház
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?