Blogolj!

Az ország kedvence volt, most alig tud boldogulni

2017.03.03.
Szilágyi István neve lehet, hogy nem mond sokat a mai fiatalságnak, de biztos, hogy mindenkinek ismerős. Egykor a képernyő arca volt, viszont mára már csak napról napra él.
Címkék: Hírek

A walesi bárdok

2017.03.02.
Ma 200 éve született Arany János, a magyar irodalom egyik legnagyobb alakja. Több kiemelkedő műve is van, egyik ezek közül az A walesi bárdok. Többen is elmondták már ezt szépen, de Sinkovits Imre előadása fantasztikus. Ha ebben a műfajban is lenne Oscar-díj, akkor biztos megkapta volna ezért. A videóval emlékezünk Arany Jánosra és tisztelgünk a magyar színészkirály előtt.

Levelestül, ágastul - Virágvölgyi Márta és tanítványai

2017.03.02.
Budapest egyik legfontosabb kulturális központja, a Fonó Budai Zeneház március 3-án 19:00-tól Virágvölgyi Mártának, valamint egykori és jelenlegi növendékeinek ad otthont a Mesterek és tanítványok sorozat keretein belül.
Címkék: Eseménynaptár

Kezdetét vette a Budapest Fotó Fesztivál

2017.02.28.
Első alkalommal rendezik meg a fővárosban a Budapest Fotó Fesztivált, ami a fotográfia egyik megkerülhetetlen alakjának, Alex Webbnek kiállításával indul többhónapos útjára.

Meghalt Berek Katalin, a nemzet színésze

2017.02.27.
Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után vasárnap elhunyt Berek Katalin Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család hétfőn az MTI-vel.
Címkék: Gyász

Rendhagyó előadással emlékeznek meg Arany Jánosról a Stefánia Palotában

2017.02.25.
Arany János születésének 200. évfordulóján és az Arany János-emlékév nyitónapján a Zichy Szín-Műhely különleges emlékműsorral, rendhagyó irodalomórával tiszteleg a költő előtt március 2-án a Stefánia Palota színháztermében.
Címkék: Eseménynaptár

Főszerepben a hegedűkészítők

2017.02.25.
A legnevesebb magyar hegedűkészítő mesterek mutatják be míves hangszereiket március 11-12-én a Fonó Budai Zeneházban.
Címkék: Eseménynaptár

Ki a rakpartra!

2017.02.24.
Idén a budapesti rakparté a főszerep a Budapest100 elnevezésű programsorozat keretein belül. Április 22. és 23 között bárki megismerheti és meglátogathatja a régi és új Duna-parti épületeket.
Címkék: Hírek

Folytatódik a Snétberger Zenei Tehetség Központ munkája

2017.02.24.
Hetedik évfolyamánál tart Snétberger Ferenc gitárművész által alapított intézmény munkája. A tervekről és fejleményekről csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt a zenész.
Címkék: Hírek

A veronai buszbaleset áldozataira emlékeznek a Thália Színházban

2017.02.23.
A tragikus januári balesetben elhunytak emlékére jótékonysági estet rendeznek március 6-án a Tháliában.
Címkék: Hírek

Ezeket a cikkeket olvastad már?