Blogolj!

Meghalt Földi Teri

2020.06.02.
86 éves korában elhunyt Földi Teri Jászai Mari-díjas színművész, a Vígszínház egykori tagja - közölte a színház a honlapján.

Elhunyt Lakatos György, a Hilton és a Gundel étterem legendás prímása

2020.06.02.
76 éves korában elhunyt Lakatos György prímás, tudta meg a turizmus.com. A neves muzsikus pályáját a patinás Gellért Szállóban és a Budapest Hiltonban kezdte, majd több mint két évtizedig a Gundel étteremben zenélt.
Címkék: hegedű

16 óra alatt lenyomott egy 20 órás zongoradarabot, majd összeesett

2020.06.01.
Emberfeletti kitartásról tett tanúbizonyságot Igor Levit német-orosz zongoraművész, aki majdnem 16 óra játék után befejezte 20 órásra tervezett online zongoramaratonját.
Címkék: Hírek, maraton, zene, zongora

Elhunyt Oplatka András újságíró-történész

2020.05.28.
Pintér M. Lajos
Hetvennyolc éves korában, hosszú, súlyos betegség után zollikoni otthonában, Zürich mellett halt meg az ismert újságíró, történész, műfordító.

Házi minikoncerteket ad a Budapesti Fesztiválzenekar

2020.05.28.
A zenekar mindent megtesz azért, hogy ne maradjunk muzsika nélkül, és a járványra való tekintettel egy igazán egyedi élményben részesítenek pár szerencsés fővárosi lakost.

Öt éves a Blogstar, öt éve a Blogstarnál

2020.05.28.
Ennyi idő elteltével is igyekszem mindent beleadni a munkába, élni az öt évvel ezelőtt kapott lehetőséggel, hogy a fejlődés és a közönség kiszolgálása még legalább újabb öt éven át zökkenőmentesen haladhasson.

Elhunyt Diószegi István történész

2020.05.28.
Pintér M. Lajos
Az Osztrák–Magyar Monarchia története legkiválóbb szakértőjét, a diplomáciatörténet vezető kutatóját gyászolja a magyar történelemtudomány.

Egy hónappal meghosszabbították a hévízi karanténpályázat határidejét

2020.05.27.
Úgy tűnik a másfél hónappal ezelőtt, a Festetics György Művelődési Központ (FGYMK) által útjára indított pályázat igen nagy népszerűségnek örvend. Ezért egyértelmű volt a döntés, hogy egy hónappal kitolják a határidőt.

Elhunyt Jerger Krisztina művészettörténész

2020.05.27.
Életének 72. évében kedden elhunyt Jerger Krisztina művészettörténész, a Műcsarnok és a Varsói Magyar Kulturális Intézet egykori igazgatóhelyettese.

Kiderült, hogy Andrea Bocelli is koronavírusos volt

2020.05.26.
A világhírű énekesnél még március 10-én állapították meg, hogy megfertőződött, ráadásul kiderült, hogy felesége és gyerekei is megbetegedtek.

Ezeket a cikkeket olvastad már?