Blogolj!

Budapestre jön jövő nyáron a Korn

2019.11.11.
Örülhetnek a hazai nu metál rajongók, ugyanis mint kiderült, a Korn jövő évi európai turnéja Magyarországot is érinti majd. Már azt is tudni lehet, hogy a kaliforniai banda 2020. június 9-én a Papp László Budapest Sportarénában fog koncertet adni.

Őszi irodalmi gálát rendeznek a Pesti Vigadóban

Dobai Péter, Kalász Márton, Temesi Ferenc, Tornai József, Tóth Bálint és Károlyi Amy műveiből rendez előadóestet a Magyar Művészeti Akadémia irodalmi tagozata november 11-én, hétfőn a Pesti Vigadóban.

75 éve hunyt el Radnóti Miklós

2019.11.09.
Hetvenöt éve, 1944. november 9-én halt meg Radnóti Miklós költő, műfordító, a 20. századi magyar líra egyik meghatározó alakja.

Felavatták Kertész Imre síremlékét

2019.11.08.
Felavatták Kertész Imre irodalmi Nobel-díjas magyar író és felesége, Kertész Magda közös síremlékét Budapesten, a Fiumei úti sírkertben.

Szabó Balázs, Csőre Gábor és sok érdekesség a novemberi Képmásban

2019.11.07.
„Ha megkérdezik, hogy hiszek-e, azt mondom, hogy igyekszem hinni. De ez egy olyan igen, amin a sírig el lehet vitatkozni. Önmagammal is.” – a Képmás magazin címlapján Szabó Balázs zenész.

Előadás közben szakadt le egy londoni színház mennyezete

2019.11.07.
A londoni Piccadilly Színház mennyezetének egy darabja esett le, többen megsérültek.
Címkék: Hírek, London, színház

Elhunyt Karinthy Márton rendező, író

2019.11.06.
Pintér M. Lajos
A Karinthy Színház és elődje, a Hököm Színpad alapító igazgatójától búcsúzunk.

Hungarikum lett a dobostorta

2019.11.06.
Új tétellel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye, miután az erre létrejött bizottság hungarikummá nyilvánított a dobostortát.

Elárverezik Andy Vajna filmes relikviáit

2019.11.06.
Dorogi László
A producer özvegye, Vajna Tímea a Mokka című műsorban elmondta, az aukcióval szeretnének segíteni, a bevétel egy részét a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszívközpontja kapja meg.
Címkék: Andy Vajna, árverés

Megvannak az év legjobb természetfotói

2019.11.05.
A naturArt - Magyar Természetfotósok Szövetsége immár huszonhetedik alkalommal hirdette meg a Lenergy – Az év természetfotósa pályázatát.
Címkék: Díjak, fotó

Ezeket a cikkeket olvastad már?