Blogolj!

Átadták az Agárdy-emlékláncot és a Főnix-díjat

2020.08.24.
Az Agárdy-emlékláncot idén Gémes Antos színművész, a Főnix-díjat Tóth Éva és Rancsó Dezső színművész, valamint Vidák Ildikó HR vezető vehette át.
Címkék: Díjak, Hírek

Elmarad az idei Ünnepi Könyvhét

2020.08.24.
A járvány a 91. Ünnepi Könyvhetet sem kíméli: nem rendezik meg a tervezett formában az eseményt.

Elhunyt Meixler Ildikó, bábművész

2020.08.23.
Hosszan tartó betegség után elhunyt Meixler Ildikó magyar bábművész, színésznő, a Kolibri Színház társulatának tagja.

Rodolfo-kiállítás nyílik Pécsen

2020.08.23.
Jövő hét pénteken nyílik meg az az emlékkiállítás, ami a világhírű bűvész életét és munkásságát mutatja majd be a pécsi Janus Pannonius Múzeumban.

Cseh Tamás, Trianon, LGT: a Csík Zenekar is a Kőfesztre hangol

2020.08.22.
Pintér M. Lajos
A Hazám, hazám című kultuszsláger dalszerzőjével, Szabó Attilával a Csík Zenekar Kőfeszt-koncertjéről és a készülő LGT-feldolgozáslemezről is beszélgettünk. Blogstar-interjú.

Pozitív koronavírus-teszt miatt maradnak el a Vígszínház előadásai

2020.08.21.
Kálovics Tibor
Pozitív koronavírus-teszt miatt úgy döntöttek a járványügyi hatóságok, hogy szeptember 4-ig elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház előadásai.A döntés értelmében a Pál utcai fiúkat sem mutatják be ma este.

Átadták a városi kitüntetéseket Hévízen

2020.08.21.
Idén nemcsak Áder János adott át rendhagyó módon díjakat az államalapításunk ünnepén, hanem Papp Gábor, Hévíz polgármestere is, aki a szintén a vírushelyzet miatt volt kénytelen elhalasztani a megszokott május 1-jei díjátadót.

Visszatérés: a Kőfeszten találkozhat újra a közönséggel Szarka Tamás

2020.08.20.
Pintér M. Lajos
A Kossuth-díjas énekes, zeneszerző, zenész, költő zenekarával lép fel augusztus 29-én a Kőfeszten. Valódi csemegének ígérkezik a koncert, mert Szarka Tamásék napra pontosan fél éve, február 29-e óta nem találkozhattak a rajongókkal.

Átadták a Kossuth- és Széchenyi-díjakat: Dörner György, Káel Csaba és Szombathy Gyula is a díjazottak között

2020.08.19.
A magyar történelem egyik csodája, hogy a közös cél különleges rangra emelte a közös munkát - utalt az 1948-49-es forradalom és szabadságharc idején a hátországban feladatot teljesítők munkájára Áder János szerdán az Országházban, a március 15-e alkalmából odaítélt Kossuth- és Széchenyi-díjak, valamint a Magyar Érdemrend Középkeresztjének ünnepélyes átadásán.

Állami kitüntetéseket adott át Kásler Miklós

2020.08.18.
A magyarság az elmúlt 1100 évben a mostaninál sokkal súlyosabb kríziseket élt át, de mindegyikből győztesen került ki - hangsúlyozta a március 15. alkalmából idén elmaradt és az augusztus 20. alkalmából odaítélt állami kitüntetések keddi ünnepélyes átadásán, Budapesten az emberi erőforrások minisztere.

Ezeket a cikkeket olvastad már?