Blogolj!

Októbertől már a kanapéról is nézhetjük a Fővárosi Nagycirkusz előadásait

2020.09.23.
Izgalmas kezdeményezéssel rukkolt elő a Fővárosi Nagycirkusz, októbertől ugyanis már élőben is nyomon követheti a közönség az intézmény előadásait szombat délutánonként.

Csődvédelmet kért a világ egyik leghíresebb cirkuszi társulata

2020.06.30.
Dorogi László
Komoly bajba került a Cirque du Soleil a koronavírus-járvány miatt: a legendás társulat csődvédelmet kért hétfőn, hogy újrastrukturálhassa adósságállományát.
Címkék: cirkusz

Jövő héten kezdődik a világ egyik legjelentősebb cirkuszfesztiválja Budapesten

2020.01.03.
Szerdán veszi kezdetét a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, a XIII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál. A Fővárosi Nagycirkuszban megrendezett eseményre a világ minden pontjáról érkeznek majd a legjobb és legsikeresebb cirkuszi produkciók.

Négy és fél órás programmal készül a Fővárosi Nagycirkusz a Cirkuszok Éjszakájára

2019.07.08.
A Cirkuszok éjszakáján négy és fél órás külön erre az alkalomra összeállított programmal várja a vendégeit a Fővárosi Nagycirkusz jövő szombaton - mondta az intézmény szakmai vezetője az M1 aktuális csatorna műsorában.

Lóháton vonultunk be a cirkusztörténelembe

Az Arany Bohóc-díj a cirkuszművészek Oscar-díja, ezért úgy gondolom, hogy ezzel a győzelemmel bevonultunk a cirkusztörténelembe - nyilatkozta az MTI-nek ifj. Richter József, aki feleségével együtt a hétvégén megnyerte a 42. Monte Carló-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál fődíját.

Januárban is minőségi programokkal vár a Várkert Bazár

2018.01.08.
Most, amikor már kipihentük az ünnepek fáradalmait és minden visszaállt a régi kerékvágásba ideje ismét belevetni magunkat a programok forgatagába. Nem is mehetnék jobb helyre, mint  a Várkert Bazárba, ahol január első felében számos lebilincselő mozira és az izgalmasnak ígérkező cirkusz fesztiválra is jegyet válthatunk, de emellett még egy szakrális kiállítás végét is elcsíphetjük.

Különleges kiállítással indul a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál

2018.01.05.
A 250 éves európai cirkuszművészet születésének emléket állító nagyszabású kiállítással indul hétfőn a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a Fővárosi Nagycirkusz előtt.

Ezeket a cikkeket olvastad már?